Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
regee boys ado
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Castellón geeft een lange en hoge pass. Oyola is nu in balbezit. Oyola passt de bal in één keer door. Leiva is nu in balbezit. Leiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto passt de bal zonder na te denken. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Harris passt de bal in één keer door. Coto is nu in balbezit. Coto passt de bal met de wreef. Andrade is nu in balbezit. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - ado 0:1

21e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellón kopt de bal weg. Leiva probeert naar een medespeler te passen. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Harris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chávez komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Castellón probeert de bal met de borst te controleren. Castellón passt de bal in één keer door. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade rent richting de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Urcuyo geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón passt de bal in één keer door. Abolafio rent richting de bal. Abolafio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
regee boys - ado 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 48%, ado 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
regee boys - ado 1:1

47e minuut.
Abolafio is nu in balbezit. Abolafio geeft een lange en hoge pass. Gaitan heeft problemen om de bal te vangen. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro speelt de bal door. Urcuyo probeert naar een medespeler te passen. Andrade controleert de bal met de borst. Andrade schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Leiva rent richting de bal. Leiva speelt de bal door. Collado heeft problemen om de bal te vangen. Abolafio rent richting de bal. Abolafio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - ado 2:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellón met de inworp. Oviedo is nu in balbezit. Leiva onderschept slim de pass. Leiva geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Castellón geeft de bal voor. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Andrade rent richting de bal. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 56%, ado 44%.
regee boys - ado 2:1
ado