Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lonedres hermanos jr
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Beltran geeft een hoge lob. Garita rent richting de bal. Cruz is nu in balbezit. Garita verovert de bal door een tackle van achteren. Garita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Shinoda geeft een lange en hoge pass. Carmona kan de bal niet met de borst controleren. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis haalt uit met een fantastische trap. Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Naranjo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zugaznagarreta de bal. Corrales onderschept slim de pass. Corrales probeert naar een medespeler te passen. Garita heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Zugaznagarreta de bal onder controle te krijgen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft een hoge lob. Beltran is nu in balbezit. Beltran geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Falcón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Shinoda de bal. Herrón is nu in balbezit. Herrón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lonedres - hermanos jr 0:1

42e minuut.
Zugaznagarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales verovert de bal door een tackle van achteren. Corrales met een sublieme pass. Garita bereikt de bal nog maar net als eerste. Garita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Herrón speelt de bal door. Sainz is nu in balbezit. Benavides verovert de bal door een tackle van achteren. Atance verovert de bal door een tackle van achteren. Atance draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 41%, hermanos jr 59%.
lonedres - hermanos jr 0:1

71e minuut.
Amighetti met een harde bal richting middenveld. Atance kopt de bal weg. Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainz rent richting de bal. Sainz haalt uit met een fantastische trap. Arechavaleta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Zugaznagarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Naranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Naranjo met een sublieme pass. Corrales bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lonedres 45%, hermanos jr 55%.
lonedres - hermanos jr 0:1