Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
regee boys Club_Sport_Cartagines
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Drummond geeft een lange en hoge pass. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Leiva is nu in balbezit. Leiva draait met de bal, schiet en ... Ruesga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
regee boys - Club_Sport_Cartagines 1:0

12e minuut.
Ruesga trapt de bal weg van het doel. Ramos controleert de bal met de borst. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machado de bal. Abolafio is nu in balbezit. Abolafio haalt uit met een fantastische trap. Ruesga bokst de bal weg.

33e minuut.
Vidal rent richting de bal. Drummond onderschept slim de pass. Drummond speelt de bal door. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Drummond bereikt de bal nog maar net als eerste. Drummond passt de bal zonder na te denken. Castro probeert de bal aan de voet te houden. Salas is nu in balbezit. Salas schiet op doel. Benancio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 49%, Club_Sport_Cartagines 51%.
regee boys - Club_Sport_Cartagines 1:0

56e minuut.
Zúñiga is nu in balbezit. Urcuyo rent richting de bal. Urcuyo passt de bal in één keer door. Abolafio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abolafio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Leiva passt de bal zonder na te denken. Abolafio is nu in balbezit. Pochet is nu in balbezit. Leiva rent richting de bal. Leiva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door. Daar is Gaitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: regee boys 39%, Club_Sport_Cartagines 61%.
regee boys - Club_Sport_Cartagines 1:0