Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Assiqeladd lorits fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Muxella passt de bal met de wreef. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez passt de bal zonder na te denken. Lobató is nu in balbezit. Lobató schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Assiqeladd - lorits fc 1:0

27e minuut.
Antúnez met een sublieme pass. Saderra rent richting de bal. Saderra passt de bal in één keer door. Casademont is nu in balbezit. Casademont haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
San Nicolas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saderra is nu in balbezit. Dallerès begaat een overtreding. Saderra moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saderra kan niet meer verder spelen. Cabanne komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Solsona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagué is nu in balbezit. Vagué passt de bal met de wreef. Cabanne geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dallerès rent richting de bal. Vagué rent richting de bal. Vagué passt de bal in één keer door. Casademont rent richting de bal. Casademont schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Anglada geeft een hoge lob. Daar is Sunyol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sunyol met een sublieme pass. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel. Cinca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cinca probeert naar een medespeler te passen. Cabanne kopt de bal weg. Casademont is nu in balbezit. Casademont draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balsells de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Solsona neemt de hoekschop. Cinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 62%, lorits fc 38%.
FC Assiqeladd - lorits fc 1:0

49e minuut.
Sunyol geeft een lange en hoge pass. Balsells kopt de bal weg. Vagué met een sublieme pass. Casademont heeft problemen om de bal te vangen. Casademont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Solsona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagué rent richting de bal. Vagué passt de bal met de wreef. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salines passt de bal met de wreef. Siracusa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Massana. Massana krijgt een gele kaart. Siracusa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Siracusa kan niet meer verder spelen. Cavaller komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Cavaller de bal onder controle te krijgen. Solsona is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montràs. Montràs krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Balsells geeft de bal voor. Inworp. Solsona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vagué is nu in balbezit. Vagué geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cavaller bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaller passt de bal in één keer door. Massana speelt de bal door. Casademont is nu in balbezit. Casademont schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Assiqeladd 57%, lorits fc 43%.
FC Assiqeladd - lorits fc 1:0