Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tocaitalla.F.S f.c.rostro
Copa Tactiek 424
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zurdo verovert de bal door een tackle van achteren. Zurdo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prat de bal. Porta rent richting de bal. Porta draait met de bal, schiet en ... Costura bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dallcrís onderschept slim de pass. Baixech probeert naar een medespeler te passen. Prat rent richting de bal. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cabans raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salisart komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Zurdo passt de bal in één keer door. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salisart begaat een overtreding. Salisart krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Carmany raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teixidó komt het veld opgelopen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adsuar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porta rent richting de bal. Porta schiet op doel. Costura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - f.c.rostro 1:0

45e minuut.
Rodrigues geeft een lange en hoge pass. Bigatà is nu in balbezit. Segarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Segarra krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 56%, f.c.rostro 44%.
Tocaitalla.F.S - f.c.rostro 1:0

58e minuut.
Prat is nu in balbezit. Prat geeft een lange en hoge pass. Segarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigatà verovert de bal door een tackle van achteren. Bigatà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Adsuar rent richting de bal. Prat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adsuar raakt geblesseerd tijdens het duel. Grandpierre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dallcrís is nu in balbezit. Paal! Dallcrís bereikt de bal nog maar net als eerste. Dallcrís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tocaitalla.F.S - f.c.rostro 2:0

72e minuut.
Adsuar verovert de bal door een tackle van achteren. Adsuar speelt de bal door. Porta is nu in balbezit. Porta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coloms de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tocaitalla.F.S 57%, f.c.rostro 43%.
Tocaitalla.F.S - f.c.rostro 2:0