Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakuren Jugadors Bojos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Herèdia rent richting de bal. Soms rent richting de bal. Herèdia onderschept slim de pass. Herèdia schiet op doel. Soldevila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - Jugadors Bojos 0:1

24e minuut.
Sellés geeft een lange en hoge pass. Pla kan de bal niet met de borst controleren. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Picart de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pirat verovert de bal door een tackle van achteren. Sellés rent richting de bal. Sellés speelt de bal door. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia haalt uit met een fantastische trap. Soldevila bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - Jugadors Bojos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 60%, Jugadors Bojos 40%.
hakuren - Jugadors Bojos 0:2

47e minuut.
Vives passt de bal zonder na te denken. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olivé krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Daar is Picart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herèdia is nu in balbezit. Picart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herèdia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sellés wilt de vrije trap nemen. Soldevila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragó komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Borrell is nu in balbezit. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cellers. Cellers krijgt een gele kaart. Vives raakt geblesseerd tijdens het duel. Roig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dallerès trapt de bal weg. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova maakt een afschuwelijke overtreding. Casanova krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 48%, Jugadors Bojos 52%.
hakuren - Jugadors Bojos 0:2