Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upast Rhyta FC Wong
Normal Tactiek Ataque
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Bordoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordoll geeft een hoge lob. Daar is Calbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busqué rent richting de bal. Busqué draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Wong 0:1

20e minuut.
Doeltrap. Carnicé trapt de bal weg. Farré kopt de bal weg. Recasens bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Adallach rent richting de bal. Adallach speelt de bal door. Busqué rent richting de bal. Busqué schiet op doel. Gou probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bordoll zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Wong 0:2

29e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Salmés probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Recasens de bal. Verdaguer is nu in balbezit. Verdaguer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Wong 1:2

33e minuut.
Adallach bereikt de bal nog maar net als eerste. Adallach probeert naar een medespeler te passen. Calbó rent richting de bal. Busqué onderschept slim de pass. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 62%, Wong 38%.
Upast Rhyta FC - Wong 1:2

56e minuut.
Mesia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salmés met een snelle inworp. Verdaguer is nu in balbezit. Verdaguer geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bou geeft de bal voor. Recasens is nu in balbezit. Recasens speelt de bal door. Verdaguer heeft problemen om de bal te vangen. Verdaguer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Salmés met een sublieme pass. Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer speelt de bal door. Recasens is nu in balbezit. Recasens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roldan met een sublieme pass. Calero kopt de bal weg. Verdaguer rent richting de bal. Recasens is nu in balbezit. Recasens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 50%, Wong 50%.
Upast Rhyta FC - Wong 1:2