Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wong Jugadors Bojos
Ataque Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Busqué onderschept slim de pass. Cellers rent richting de bal. Busqué onderschept slim de pass. Busqué haalt uit met een fantastische trap. Ortega probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - Jugadors Bojos 1:0

12e minuut.
Geli bereikt de bal nog maar net als eerste. Geli probeert naar een medespeler te passen. Bernaus probeert naar een medespeler te passen. Cellers geeft een hoge lob. Fàbregas kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Denti bereikt de bal nog maar net als eerste. Adallach verovert de bal door een tackle van achteren. Adallach speelt de bal door. Busqué is nu in balbezit. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Daar is Denti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denti passt de bal in één keer door. Busqué rent richting de bal. Busqué draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cellers rent richting de bal. Cellers probeert naar een medespeler te passen. Pericay rent richting de bal. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellés haalt uit met een fantastische trap. Roldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wong - Jugadors Bojos 1:1

42e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel. Dallerès maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - Jugadors Bojos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 45%, Jugadors Bojos 55%.
Wong - Jugadors Bojos 2:1

52e minuut.
Ribó is nu in balbezit. Ribó geeft de bal voor. Borrell kopt de bal weg. Sellés is nu in balbezit. Sellés draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Mesia speelt de bal door. Adallach probeert naar een medespeler te passen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué onderschept slim de pass. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - Jugadors Bojos 3:1

72e minuut.
Bordoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrell onderschept slim de pass. Borrell speelt de bal door. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ribó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geli met een snelle inworp. Daar is Sellés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellés schiet op doel. Roldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - Jugadors Bojos 3:2

79e minuut.
Bernaus met de inworp. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers passt de bal met de wreef. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bernaus rent richting de bal. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes probeert naar een medespeler te passen. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Herèdia rent richting de bal. Agelet geeft de bal voor. Ortega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busqué onderschept slim de pass. Busqué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - Jugadors Bojos 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 53%, Jugadors Bojos 47%.
Wong - Jugadors Bojos 4:2