Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upast Rhyta FC hakuren
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Calero probeert naar een medespeler te passen. Farré is nu in balbezit. Ximenis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ximenis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Calero rent richting de bal. Espinós is nu in balbezit. Espinós passt de bal met de wreef. Olivé rent richting de bal. Olivé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Espinós passt de bal in één keer door. Vives is nu in balbezit. Vives met een sublieme pass. Klungelig pakt Olivé de bal. Olivé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragó geeft een hoge lob. Salmés met een sublieme pass. Recasens rent richting de bal. Recasens draait met de bal, schiet en ... Soldevila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Bou rent richting de bal. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives passt de bal zonder na te denken. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Verdaguer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salmés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmés speelt de bal door. Farré rent richting de bal. Farré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 43%, hakuren 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Upast Rhyta FC - hakuren 0:0

50e minuut.
Klungelig pakt Roig de bal. Verdaguer is nu in balbezit. Verdaguer probeert naar een medespeler te passen. Recasens rent richting de bal. Recasens draait met de bal, schiet en ... Soldevila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Klungelig pakt Alarcón de bal. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal zonder na te denken. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer speelt de bal door. Recasens bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Verdaguer passt de bal met de wreef. Recasens is nu in balbezit. Verdaguer is nu in balbezit. Recasens is nu in balbezit. Recasens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - hakuren 1:0

78e minuut.
Bou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vives rent richting de bal. Vives met een sublieme pass. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 50%, hakuren 50%.
Upast Rhyta FC - hakuren 1:0