Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakuren Wong
Normal Tactiek Ataque
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bordoll bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordoll passt de bal met de wreef. Pirat rent richting de bal. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pirat geeft een lange en hoge pass. Gelabert rent richting de bal. Moreiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moreiro krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Moreiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gelabert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mesia probeert naar een medespeler te passen. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal met de wreef. Olivé is nu in balbezit. Olivé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mendes passt de bal zonder na te denken. Adallach is nu in balbezit. Roig begaat een overtreding. Adallach wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives met een sublieme pass. Olivé is nu in balbezit. Olivé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - Wong 1:0

22e minuut.
Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Agelet onderschept slim de pass. Agelet speelt de bal door. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Gelabert is nu in balbezit. Gelabert speelt de bal door. Vives is nu in balbezit. Olivé is nu in balbezit. Olivé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 42%, Wong 58%.
hakuren - Wong 1:0

46e minuut.
Olivé onderschept slim de pass. Vives is nu in balbezit. Olivé rent richting de bal. Vives rent richting de bal. Vives draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - Wong 2:0

51e minuut.
Roldan probeert naar een medespeler te passen. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova geeft een hoge lob. Olivé is nu in balbezit. Olivé haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Mesia de bal onder controle te krijgen. Casanova is nu in balbezit. Casanova geeft een lange en hoge pass. Vives is nu in balbezit. Vives haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Roig geeft een hoge lob. Olivé is nu in balbezit. Olivé passt de bal met de wreef. Vives is nu in balbezit. Vives draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ribó geeft de bal voor. Bordoll kopt de bal weg. Busqué rent richting de bal. Busqué schiet op doel. Paal! Soms verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - Wong 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 43%, Wong 57%.
hakuren - Wong 2:1