Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wong hakuren
Ataque Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Roig de bal. Vives rent richting de bal. Vives passt de bal in één keer door. Olivé rent richting de bal. Olivé schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Adallach kopt de bal weg. Fàbregas is nu in balbezit. Fàbregas geeft een lange en hoge pass. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Soldevila trapt de bal weg. Adallach kopt de bal weg. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Vives is nu in balbezit. Fàbregas verovert de bal door een tackle van achteren. Fàbregas passt de bal met de wreef. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mesia is nu in balbezit. Mesia speelt de bal door. Busqué rent richting de bal. Adallach rent richting de bal. Adallach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mendes geeft de bal voor. Pla heeft problemen om de bal te vangen. Adallach rent richting de bal. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mesia verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova is nu in balbezit. Casanova geeft een hoge lob. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Casanova verovert de bal door een tackle van achteren. Casanova speelt de bal door. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - hakuren 0:1

33e minuut.
Olivé passt de bal zonder na te denken. Gelabert rent richting de bal. Gelabert passt de bal in één keer door. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ximenis met de inworp. Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives geeft de bal voor. Daar is Gelabert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gelabert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mesia rent richting de bal. Mesia geeft een lange en hoge pass. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué schiet op doel. Na een snelle pass probeert Picart de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 47%, hakuren 53%.
Wong - hakuren 0:1

48e minuut.
Picart geeft de bal voor. Gelabert rent richting de bal. Moreiro rent richting de bal. Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - hakuren 0:2

58e minuut.
Picart geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Agelet de bal. Roig kopt de bal weg. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Adallach geeft de bal voor. Mendes geeft een lange en hoge pass. Pla kopt de bal weg. Adallach rent richting de bal. Adallach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 52%, hakuren 48%.
Wong - hakuren 0:2