Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jugadors Bojos Upast Rhyta FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Borrell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farré. Borrell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borrell zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Herèdia de bal. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ortís rent richting de bal. Sellés onderschept slim de pass. Sellés speelt de bal door. Klungelig pakt Herèdia de bal. Herèdia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Herèdia de bal. Sellés rent richting de bal. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia haalt uit met een fantastische trap. Calbó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Calbó is nu in balbezit. Herèdia is nu in balbezit. Herèdia passt de bal in één keer door. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellés draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - Upast Rhyta FC 1:0

18e minuut.
Camarlot geeft een hoge lob. Recasens probeert de bal met de borst te controleren. Ortega is nu in balbezit. Recasens is nu in balbezit. Recasens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Denti is nu in balbezit. Verdaguer met een sublieme pass. Gallart rent richting de bal. Recasens onderschept slim de pass. Recasens haalt uit met een fantastische trap. Dallerès probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Doeltrap. Calbó met een harde bal richting middenveld. Cellers kopt de bal weg. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Camarlot geeft een lange en hoge pass. Farré kan de bal niet met de borst controleren. Borrell is nu in balbezit. Recasens bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens schiet op doel. Dallerès bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jugadors Bojos - Upast Rhyta FC 1:1

44e minuut.
Recasens is nu in balbezit. Borrell verovert de bal door een tackle van achteren. Borrell geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farré neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 46%, Upast Rhyta FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jugadors Bojos - Upast Rhyta FC 1:1

47e minuut.
Cellers probeert naar een medespeler te passen. Sellés is nu in balbezit. Sellés met een sublieme pass. Herèdia rent richting de bal. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - Upast Rhyta FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 24%, Upast Rhyta FC 76%.
Jugadors Bojos - Upast Rhyta FC 2:1