Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upast Rhyta FC Jugadors Bojos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


1e minuut.
Recasens heeft problemen om de bal te vangen. Mortes verovert de bal door een tackle van achteren. Mortes speelt de bal door. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:1

4e minuut.
Bernaus kopt de bal weg. Verdaguer is nu in balbezit. Verdaguer passt de bal in één keer door. Mortes rent richting de bal. Mortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Recasens is nu in balbezit. Cellers verovert de bal door een tackle van achteren. Cellers met een sublieme pass. Herèdia is nu in balbezit. Herèdia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Farré kopt de bal weg. Alarcón heeft problemen om de bal te vangen. Mortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortes draait met de bal, schiet en ... Camprubí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:2

10e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Herèdia onderschept slim de pass. Camarlot rent richting de bal. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:3

16e minuut.
Calbó geeft een lange en hoge pass. Borrell kopt de bal weg. Ortís probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mortes rent richting de bal. Mortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:4

17e minuut.
Daar is Recasens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mortes verovert de bal door een tackle van achteren. Ortís rent richting de bal. Mortes onderschept slim de pass. Mortes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:5

35e minuut.
Farré geeft een lange en hoge pass. Verdaguer kopt de bal weg. Salmés probeert de bal aan de voet te houden. Recasens rent richting de bal. Recasens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mortes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guillemot komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Gou geeft een lange en hoge pass. Inworp. Geli met een snelle inworp. Guillemot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillemot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 60%, Jugadors Bojos 40%.
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 0:5

71e minuut.
Borrell rent richting de bal. Borrell geeft een lange en hoge pass. Herèdia rent richting de bal. Guillemot rent richting de bal. Guillemot haalt uit met een fantastische trap. Camprubí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ortís geeft een lange en hoge pass. Gallart heeft problemen om de bal te vangen. Recasens is nu in balbezit. Recasens haalt uit met een fantastische trap. Gallart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 1:5

78e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. Cellers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellers speelt de bal door. Herèdia rent richting de bal. Herèdia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 1:6

85e minuut.
Cellers passt de bal zonder na te denken. Herèdia rent richting de bal. Alarcón begaat een overtreding. Alarcón krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 48%, Jugadors Bojos 52%.
Upast Rhyta FC - Jugadors Bojos 1:6