Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Rybnik jbvnv
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Aixàs geeft een hoge lob. Inworp. Fisas met een snelle inworp. Daar is Soldevila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Güell bokst de bal weg. Güell speelt de bal door. Vagué heeft problemen om de bal te vangen. Oller rent richting de bal. Guasch rent richting de bal. Guasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jordana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabanne is nu in balbezit. Oller is nu in balbezit. Oller geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boada verovert de bal door een tackle van achteren. Boada passt de bal in één keer door. Oller rent richting de bal. Guasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - jbvnv 0:1

34e minuut.
Inworp. Adell met een snelle inworp. Boada rent richting de bal. Soldevila verovert de bal door een tackle van achteren. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. Güell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROW Rybnik - jbvnv 1:1

36e minuut.
Jordana verovert de bal door een tackle van achteren. Guasch rent richting de bal. Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch draait met de bal, schiet en ... Adallach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 50%, jbvnv 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ROW Rybnik - jbvnv 1:1

46e minuut.
Soldevila is nu in balbezit. Guasch onderschept slim de pass. Guasch passt de bal in één keer door. Comet bereikt de bal nog maar net als eerste. Comet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Boada rent richting de bal. Boada passt de bal met de wreef. Jordana controleert de bal met de borst. Guasch rent richting de bal. Guasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - jbvnv 1:2

59e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Soldevila speelt de bal door. Aixàs heeft problemen om de bal te vangen. Ugalde rent richting de bal. Ugalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Vagué de bal. Vagué geeft een hoge lob. Comet met een sublieme pass. Guasch rent richting de bal. Guasch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Oller is nu in balbezit. Jordana rent richting de bal. Jordana geeft de bal voor. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 69%, jbvnv 31%.
ROW Rybnik - jbvnv 1:2