Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Rybnik hakuren
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Cabanne geeft een hoge lob. Fisas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisas met een sublieme pass. Klungelig pakt Ugalde de bal. Ugalde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - hakuren 1:0

22e minuut.
Roig verovert de bal door een tackle van achteren. Roig speelt de bal door. Jordana heeft problemen om de bal te vangen. Vives rent richting de bal. Vives draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Casanova rent richting de bal. Soldevila onderschept slim de pass. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila rent richting de bal. Soldevila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Fisas passt de bal in één keer door. Vives rent richting de bal. Alzamora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alzamora krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Adell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jordana rent richting de bal. Vives begaat een overtreding. Vives krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 54%, hakuren 46%.
ROW Rybnik - hakuren 1:0

65e minuut.
Daar is Jordana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roig rent richting de bal. Jordana begaat een overtreding. Jordana krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cerdà bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerdà speelt de bal door. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Soms de bal onder controle te krijgen. Soldevila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ximenis met een snelle inworp. Vives rent richting de bal. Vives probeert naar een medespeler te passen. Olivé is nu in balbezit. Olivé schiet op doel. Paal! Gelabert rent richting de bal. Pean onderschept slim de pass. Pean met een sublieme pass. Roig is nu in balbezit. Roig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 53%, hakuren 47%.
ROW Rybnik - hakuren 1:0