Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakuren ROW Rybnik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Vives bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé is nu in balbezit. Jordana is nu in balbezit. Vives onderschept slim de pass. Vives draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - ROW Rybnik 1:0

11e minuut.
Soldevila rent richting de bal. Ugalde rent richting de bal. Soldevila rent richting de bal. Ugalde rent richting de bal. Ugalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jordana onderschept slim de pass. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila probeert naar een medespeler te passen. Ugalde is nu in balbezit. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Alzamora kopt de bal weg. Soms rent richting de bal. Ugalde onderschept slim de pass. Ugalde draait met de bal, schiet en ... Soldevila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hakuren - ROW Rybnik 1:1

18e minuut.
Olivé onderschept slim de pass. Olivé passt de bal in één keer door. Vives rent richting de bal. Vives haalt uit met een fantastische trap. Adallach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - ROW Rybnik 2:1

36e minuut.
Olivé rent richting de bal. Alzamora verovert de bal door een tackle van achteren. Vives onderschept slim de pass. Olivé rent richting de bal. Olivé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Ugalde rent richting de bal. Casanova schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ugalde raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ugalde kan niet meer verder spelen. Aribau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 42%, ROW Rybnik 58%.
hakuren - ROW Rybnik 2:1

47e minuut.
Picart geeft de bal voor. Ximenis kopt de bal weg. Vives probeert naar een medespeler te passen. Olivé is nu in balbezit. Olivé schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Adell rent richting de bal. Pirat verovert de bal door een tackle van achteren. Jordana is nu in balbezit. Pirat verovert de bal door een tackle van achteren. Pirat geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alzamora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andreu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gelabert is nu in balbezit. Gelabert geeft een hoge lob. Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila is nu in balbezit. Soldevila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hakuren - ROW Rybnik 2:2

82e minuut.
Espinós passt de bal in één keer door. Cabanne is nu in balbezit. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives draait met de bal, schiet en ... Adallach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - ROW Rybnik 3:2

83e minuut.
Aribau probeert naar een medespeler te passen. Soldevila heeft problemen om de bal te vangen. Soldevila passt de bal in één keer door. Vives is nu in balbezit. Vives draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 36%, ROW Rybnik 64%.
hakuren - ROW Rybnik 3:2