Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Grans Upast Rhyta FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Vieira schiet op doel. Calbó probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guarch zal de hoekschop nemen. Montràs maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

6e minuut.
Ortís heeft problemen om de bal te vangen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragonès is nu in balbezit. Aragonès schiet op doel. Camprubí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - Upast Rhyta FC 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farré met de inworp. Ortís geeft de bal voor. Recasens springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Actors Grans - Upast Rhyta FC 1:1

14e minuut.
Bou geeft de bal voor. Montràs rent richting de bal. Montràs passt de bal in één keer door. Recasens heeft problemen om de bal te vangen. Recasens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Montràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón met een sublieme pass. Recasens is nu in balbezit. Recasens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vieira rent richting de bal. Ortís onderschept slim de pass. Ortís passt de bal zonder na te denken. Daar is Recasens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recasens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Montràs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ortís de bal. Ortís probeert naar een medespeler te passen. Recasens bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens haalt uit met een fantastische trap. Hernando bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - Upast Rhyta FC 1:2

33e minuut.
Inworp. Bargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Montràs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdaguer onderschept slim de pass. Verdaguer haalt uit met een fantastische trap. Hernando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Farré geeft een hoge lob. Alarcón is nu in balbezit. Montràs speelt de bal door. Recasens heeft problemen om de bal te vangen. Recasens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vieira geeft de bal voor. Camprubí speelt de bal door. Recasens kan de bal niet met de borst controleren. Recasens draait met de bal, schiet en ... Perearnau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 61%, Upast Rhyta FC 39%.
Actors Grans - Upast Rhyta FC 1:2

54e minuut.
Perearnau geeft een hoge lob. Gou rent richting de bal. Gou geeft een lange en hoge pass. Recasens bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 46%, Upast Rhyta FC 54%.
Actors Grans - Upast Rhyta FC 1:2