Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakuren FC Santa Colma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Pirat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirat passt de bal met de wreef. Olivé is nu in balbezit. Vives rent richting de bal. Vives draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pagès is nu in balbezit. Pla onderschept slim de pass. Pla geeft een hoge lob. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Bou kopt de bal weg. Ballesté is nu in balbezit. Vives onderschept slim de pass. Vives haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Casanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bou bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ballesté neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roig speelt de bal door. Vives is nu in balbezit. Vives speelt de bal door. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Bigorra is nu in balbezit. Pirat onderschept slim de pass. Pirat met een sublieme pass. Vives rent richting de bal. Vives speelt de bal door. Àlvarez de Fukate bokst de bal weg.

44e minuut.
Gil trapt de bal weg van het doel. Pagès is nu in balbezit. Casanova met een sublieme pass. Olivé rent richting de bal. Olivé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 42%, FC Santa Colma 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hakuren - FC Santa Colma 0:0

48e minuut.
Somoza kopt de bal weg. Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal met de wreef. Olivé rent richting de bal. Olivé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hakuren - FC Santa Colma 1:0

53e minuut.
Vives geeft de bal voor. Somoza is nu in balbezit. Somoza geeft een lange en hoge pass. Juvés rent richting de bal. Juvés haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hakuren - FC Santa Colma 1:1

56e minuut.
Ximenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesté rent richting de bal. Ballesté passt de bal zonder na te denken. Vives rent richting de bal. Vives geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Abulí met een sublieme pass. Vives rent richting de bal. Vives probeert naar een medespeler te passen. Olivé bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivé schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Bou speelt de bal door. Juvés rent richting de bal. Picart maakt een afschuwelijke overtreding. Juvés is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ballesté zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soldevila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Abulí rent richting de bal. Abulí passt de bal zonder na te denken. Bou rent richting de bal. Juvés rent richting de bal. Juvés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 48%, FC Santa Colma 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hakuren - FC Santa Colma 1:1