Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Grans Wong
Normal Tactiek Ataque
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Hernando trapt de bal weg van het doel. Vieira probeert de bal met de borst te controleren. Pericay probeert naar een medespeler te passen. Busqué rent richting de bal. Busqué draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - Wong 0:1

19e minuut.
Dolade verovert de bal door een tackle van achteren. Dolade geeft de bal voor. Fàbregas probeert naar een medespeler te passen. Vieira bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bordoll is nu in balbezit. Bordoll met een sublieme pass. Busqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué draait met de bal, schiet en ... Perearnau probeert de bal aan de voet te houden. Hernando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 62%, Wong 38%.
Actors Grans - Wong 0:1

51e minuut.
Mesia geeft een hoge lob. Montràs bereikt de bal nog maar net als eerste. Adallach is nu in balbezit. Busqué rent richting de bal. Busqué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dallerès trapt de bal weg van het doel. Mendes is nu in balbezit. Mendes passt de bal met de wreef. Busqué is nu in balbezit. Busqué haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Montràs rent richting de bal. Agelet is nu in balbezit. Agelet speelt de bal door. Busqué rent richting de bal. Busqué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mons is nu in balbezit. Mons passt de bal zonder na te denken. Vieira is nu in balbezit. Daar is Espadañé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espadañé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Montràs kopt de bal weg. Moreiro geeft een hoge lob. Fàbregas met een sublieme pass. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - Wong 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 48%, Wong 52%.
Actors Grans - Wong 0:2