Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Upast Rhyta FC ROW Rybnik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Cerdà met een snelle inworp. Alzamora heeft problemen om de bal te vangen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora onderschept slim de pass. Alzamora geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jordana kopt de bal weg. Klungelig pakt Alarcón de bal. Soldevila is nu in balbezit. Ugalde rent richting de bal. Ugalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Alarcón is nu in balbezit. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Recasens rent richting de bal. Recasens draait met de bal, schiet en ... Adallach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Alzamora speelt de bal door. Salmés bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cerdà zijn tegenspeler op de grond. Cerdà krijgt een gele kaart. Salmés raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salmés kan niet meer verder spelen. Calero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 46%, ROW Rybnik 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Upast Rhyta FC - ROW Rybnik 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calero met de inworp. Klungelig pakt Verdaguer de bal. Verdaguer passt de bal met de wreef. Calero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Farré verovert de bal door een tackle van achteren. Farré geeft een lange en hoge pass. Pean kopt de bal weg. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Adell probeert de bal aan de voet te houden. Cabanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Farré begaat een overtreding. Farré krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón geeft een lange en hoge pass. Pean controleert de bal met de borst. Recasens rent richting de bal. Recasens schiet op doel. Adallach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alzamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Alzamora met een sublieme pass. Ugalde rent richting de bal. Ugalde haalt uit met een fantastische trap. Camprubí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Verdaguer rent richting de bal. Recasens rent richting de bal. Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Recasens is nu in balbezit. Recasens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Upast Rhyta FC 46%, ROW Rybnik 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Upast Rhyta FC - ROW Rybnik 0:0