Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jugadors Bojos jbvnv
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Sellés rent richting de bal. Sellés geeft een hoge lob. Aixàs probeert de bal aan de voet te houden. Herèdia bereikt de bal nog maar net als eerste. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunyol met de inworp. Oller probeert naar een medespeler te passen. Guasch is nu in balbezit. Guasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Geli is nu in balbezit. Ramos onderschept slim de pass. Ramos geeft een hoge lob. Guasch rent richting de bal. Guasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dallerès niet meer kan verder spelen. Faust komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 46%, jbvnv 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jugadors Bojos - jbvnv 0:0

53e minuut.
Doeltrap. Faust trapt de bal weg van het doel. Serres kopt de bal weg. Oller rent richting de bal. Oller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Picart met een snelle inworp. Oller is nu in balbezit. Oller passt de bal zonder na te denken. Guasch rent richting de bal. Guasch draait met de bal, schiet en ... Faust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Cervós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervós geeft een lange en hoge pass. Aixàs probeert de bal aan de voet te houden. Herèdia is nu in balbezit. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - jbvnv 1:0

75e minuut.
Ortega rent richting de bal. Oller is nu in balbezit. Oller passt de bal met de wreef. Guasch is nu in balbezit. Guasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jugadors Bojos - jbvnv 1:1

79e minuut.
Borrell rent richting de bal. Picart bereikt de bal nog maar net als eerste. Picart met een sublieme pass. Oller bereikt de bal nog maar net als eerste. Oller draait met de bal, schiet en ... Faust verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bernaus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sunyol met een snelle inworp. Klungelig pakt Oller de bal. Oller draait met de bal, schiet en ... Faust kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jugadors Bojos - jbvnv 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jugadors Bojos 56%, jbvnv 44%.
Jugadors Bojos - jbvnv 1:2