Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hakuren Actors Grans
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Sererols rent richting de bal. Sererols geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gelabert met een snelle inworp. Vives geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pla geeft een lange en hoge pass. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig passt de bal in één keer door. Vives rent richting de bal. Vives draait met de bal, schiet en ... Paal! Perearnau probeert de bal aan de voet te houden. Olivé is nu in balbezit. Olivé schiet op doel. Hernando bokst de bal weg.

24e minuut.
Picart rent richting de bal. Picart geeft een lange en hoge pass. Vives kopt de bal weg. Klungelig pakt Olivé de bal. Olivé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Montràs rent richting de bal. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives passt de bal zonder na te denken. Olivé rent richting de bal. Olivé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vives geeft een lange en hoge pass. Hernando probeert naar een medespeler te passen. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Vives is nu in balbezit. Vives haalt uit met een fantastische trap. Hernando verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 34%, Actors Grans 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hakuren - Actors Grans 0:0

59e minuut.
Pla is nu in balbezit. Aragonès is nu in balbezit. Pla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aragonès roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aragonès kan niet meer verder spelen. Espadañé komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gelabert probeert naar een medespeler te passen. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig passt de bal met de wreef. Vives rent richting de bal. Vives haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Espadañé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Soms de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guarch neemt de hoekschop. Daar is Espadañé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hakuren 39%, Actors Grans 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hakuren - Actors Grans 0:0