Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Santa Colma Upast Rhyta FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Juvés bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdaguer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juvés. Juvés krijgt een gele kaart. Verdaguer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alarcón met een snel genomen vrije trap. Recasens krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bou is nu in balbezit. Bou geeft de bal voor. Bou kopt de bal weg. Juvés is nu in balbezit. Juvés schiet op doel. Camprubí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gou probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Santa Colma - Upast Rhyta FC 1:0

5e minuut.
Calbó geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bigorra met een snelle inworp. Bou rent richting de bal. Bou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Salmés met een snelle inworp. Verdaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesté legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ballesté krijgt een gele kaart. Verdaguer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verdaguer kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Àlvarez de Fukate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Santa Colma - Upast Rhyta FC 1:1

43e minuut.
Ballesté verovert de bal door een tackle van achteren. Ballesté met een sublieme pass. Juvés is nu in balbezit. Juvés schiet op doel. Camprubí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 59%, Upast Rhyta FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santa Colma - Upast Rhyta FC 1:1

47e minuut.
Abulí verovert de bal door een tackle van achteren. Abulí geeft een lange en hoge pass. Bou is nu in balbezit. Juvés is nu in balbezit. Juvés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Calbó verovert de bal door een tackle van achteren. Pagès is nu in balbezit. Camarlot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pagès raakt geblesseerd tijdens het duel. Bou kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bigorra rent richting de bal. Bou onderschept slim de pass. Bou geeft de bal voor. Klungelig pakt Verdaguer de bal. Verdaguer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Verdaguer rent richting de bal. Ballesté rent richting de bal. Verdaguer onderschept slim de pass. Bou verovert de bal door een tackle van achteren. Bou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Santa Colma 48%, Upast Rhyta FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Santa Colma - Upast Rhyta FC 1:1