Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wong ROW Rybnik
Ataque Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila is nu in balbezit. Ugalde rent richting de bal. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mendes passt de bal met de wreef. Daar is Adallach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adallach passt de bal zonder na te denken. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Moreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fisas krijgt een gele kaart. Moreiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Agelet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vagué heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Agelet kopt de bal weg. Busqué heeft problemen om de bal te vangen. Jordana is nu in balbezit. Busqué onderschept slim de pass. Busqué draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 49%, ROW Rybnik 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wong - ROW Rybnik 0:0

58e minuut.
Moreiro kopt de bal weg. Fàbregas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adell krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Agelet geeft een hoge lob. Vagué heeft problemen om de bal te vangen. Busqué is nu in balbezit. Adallach bereikt de bal nog maar net als eerste. Adallach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Adallach speelt de bal door. Vagué is nu in balbezit. Busqué verovert de bal door een tackle van achteren. Busqué haalt uit met een fantastische trap. Adallach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - ROW Rybnik 1:0

67e minuut.
Ugalde speelt de bal door. Adallach rent richting de bal. Adallach passt de bal in één keer door. Busqué rent richting de bal. Busqué haalt uit met een fantastische trap. Adallach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Adallach is nu in balbezit. Adallach speelt de bal door. Jordana is nu in balbezit. Busqué onderschept slim de pass. Busqué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wong - ROW Rybnik 2:0

80e minuut.
Bordoll raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wong 45%, ROW Rybnik 55%.
Wong - ROW Rybnik 2:0