Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ROW Rybnik Wong
Normal Tactiek Ataque
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mendes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cerdà de bal onder controle te krijgen. Busqué is nu in balbezit. Busqué draait met de bal, schiet en ... Pean probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Andreu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribó is nu in balbezit. Andreu onderschept slim de pass. Soldevila bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevila schiet op doel. Roldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - Wong 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Bordoll de bal. Cabanne onderschept slim de pass. Cabanne geeft de bal voor. Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde draait met de bal, schiet en ... Roldan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Adallach met een sublieme pass. Busqué is nu in balbezit. Cerdà rent richting de bal. Busqué onderschept slim de pass. Busqué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bordoll geeft een hoge lob. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes kopt de bal weg. Busqué rent richting de bal. Busqué schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ROW Rybnik - Wong 1:1

38e minuut.
Adallach kopt de bal weg. Vagué probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busqué is nu in balbezit. Busqué schiet op doel. Adallach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - Wong 1:2

43e minuut.
Ugalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugalde passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Soldevila de bal. Soldevila schiet op doel. Pericay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roldan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 56%, Wong 44%.
ROW Rybnik - Wong 1:2

48e minuut.
Adallach kopt de bal weg. Busqué heeft problemen om de bal te vangen. Vagué bereikt de bal nog maar net als eerste. Busqué verovert de bal door een tackle van achteren. Busqué schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adallach trapt de bal weg van het doel. Mesia kopt de bal weg. Vagué rent richting de bal. Vagué met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ROW Rybnik - Wong 1:3

74e minuut.
Jordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesia verovert de bal door een tackle van achteren. Mesia passt de bal in één keer door. Daar is Busqué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busqué schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ROW Rybnik 63%, Wong 37%.
ROW Rybnik - Wong 1:3