Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jbvnv hakuren
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Vives passt de bal met de wreef. Oller rent richting de bal. Oller met een sublieme pass. Guasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Guasch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - hakuren 1:0

20e minuut.
Serres is nu in balbezit. Serres met een sublieme pass. Oller is nu in balbezit. Oller schiet op doel. Soldevila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Casanova probeert naar een medespeler te passen. Vives rent richting de bal. Cardona rent richting de bal. Cardona haalt uit met een fantastische trap. Güell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbvnv 37%, hakuren 63%.
jbvnv - hakuren 1:0

53e minuut.
Guasch probeert naar een medespeler te passen. Oller rent richting de bal. Oller passt de bal zonder na te denken. Guasch rent richting de bal. Guasch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Aixàs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gelabert met een snelle inworp. Vives is nu in balbezit. Vives schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Güell trapt de bal weg van het doel. Daar is Oller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oller passt de bal zonder na te denken. Guasch rent richting de bal. Guasch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Serres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig passt de bal zonder na te denken. Vives is nu in balbezit. Vives haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ximenis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vives de bal. Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives is nu in balbezit. Vives geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Güell bokst de bal weg.

78e minuut.
Boada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives verovert de bal door een tackle van achteren. Vives speelt de bal door. Cardona rent richting de bal. Cardona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Boada met een snelle inworp. Picart rent richting de bal. Picart geeft de bal voor. Sunyol kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Guasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picart rent richting de bal. Guasch onderschept slim de pass. Guasch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Boada passt de bal met de wreef. Oller rent richting de bal. Oller passt de bal met de wreef. Guasch is nu in balbezit. Guasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jbvnv - hakuren 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jbvnv 39%, hakuren 61%.
jbvnv - hakuren 2:0