Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Actors Grans Jugadors Bojos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.1
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Denti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cervós komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Guarch met een snelle inworp. Dolade bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolade geeft een lange en hoge pass. Espadañé kopt de bal weg. Dallerès probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Cervós verovert de bal door een tackle van achteren. Cervós passt de bal met de wreef. Daar is Herèdia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sellés is nu in balbezit. Sellés schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mons rent richting de bal. Mons geeft een hoge lob. Vieira kopt de bal weg. Espadañé bereikt de bal nog maar net als eerste. Espadañé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Inworp. Cellers met een snelle inworp. Geli is nu in balbezit. Geli geeft de bal voor. Herèdia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Mons geeft de bal voor. Cellers geeft een lange en hoge pass. Dallerès probeert de bal aan de voet te houden. Herèdia rent richting de bal. Herèdia schiet op doel. Hernando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Herèdia is nu in balbezit. Herèdia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Actors Grans - Jugadors Bojos 0:1

30e minuut.
Trujillo met de inworp. Sellés bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellés draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Herèdia de bal. Herèdia schiet op doel. Hernando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vieira is nu in balbezit. Cervós is nu in balbezit. Vieira verovert de bal door een tackle van achteren. Vieira geeft een hoge lob. Guarch kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Montràs onderschept slim de pass. Vieira is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cervós. Vieira raakt geblesseerd tijdens het duel. Montràs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 56%, Jugadors Bojos 44%.
Actors Grans - Jugadors Bojos 0:1

51e minuut.
Sererols is nu in balbezit. Geli rent richting de bal. Geli passt de bal zonder na te denken. Herèdia rent richting de bal. Herèdia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bargas onderschept slim de pass. Bargas met een sublieme pass. Espadañé is nu in balbezit. Espadañé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ortega de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Actors Grans 49%, Jugadors Bojos 51%.
Actors Grans - Jugadors Bojos 0:1