Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Chișinău Sheriff Tiraspol
Atak x3 Tactiek Tiki-taka
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 29.7
very good Schieten average
adequate Passen adequate
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Huma speelt de bal door. Grişco rent richting de bal. Grişco geeft een hoge lob. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel. Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Dernovici geeft een hoge lob. Yacoub rent richting de bal. Met opzet legt Hannus zijn tegenspeler op de grond. Yacoub raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yacoub kan niet meer verder spelen. Bondarciuc komt het veld opgelopen. Dron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji schiet op doel. Peška probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. Iabanji haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Sheriff Tiraspol 1:0

20e minuut.
Inworp. Kızılateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Chișinău - Sheriff Tiraspol 1:1

26e minuut.
Dernovici rent richting de bal. Dernovici passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Năstaş is nu in balbezit. Schmitt begaat een overtreding. Năstaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dernovici met een snel genomen vrije trap. Bondarciuc is nu in balbezit. Bondarciuc schiet op doel. Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Chișinău - Sheriff Tiraspol 2:1

42e minuut.
Schmitt passt de bal met de wreef. Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dernovici passt de bal met de wreef. Kızılateş geeft een lange en hoge pass. Basman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dernovici probeert naar een medespeler te passen. Grişco bereikt de bal nog maar net als eerste. Grişco passt de bal zonder na te denken. Iabanji is nu in balbezit. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Peška bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 51%, Sheriff Tiraspol 49%.
Juventus Chișinău - Sheriff Tiraspol 2:1

47e minuut.
Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap rent richting de bal. Hannus is nu in balbezit. Ciorap verovert de bal door een tackle van achteren. Ciorap schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Doeltrap. Peška met een harde bal richting middenveld. Kwak kopt de bal weg. Axberg rent richting de bal. Axberg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dron geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kızılateş met de inworp. Kwak is nu in balbezit. Kwak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Schmitt passt de bal met de wreef. Axberg is nu in balbezit. Axberg passt de bal met de wreef. Kwak is nu in balbezit. Kwak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lari heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Axberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basman met een harde bal richting middenveld. Huma kopt de bal weg. Năstaş is nu in balbezit. Năstaş haalt uit met een fantastische trap. Peška verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hannus de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Dron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lečík met een snelle inworp. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Lari bereikt de bal nog maar net als eerste. Lari geeft de bal voor. Iabanji rent richting de bal. Iabanji haalt uit met een fantastische trap. Peška probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grişco passt de bal met de wreef. Iabanji bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuzniuc. Cuzniuc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Chișinău 65%, Sheriff Tiraspol 35%.
Juventus Chișinău - Sheriff Tiraspol 2:1