Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Tanatari FC Aluatu
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Tucanov met een sublieme pass. Aliperin rent richting de bal. Aliperin probeert naar een medespeler te passen. Sîtnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 0:1

4e minuut.
Caşnicov is nu in balbezit. Caşnicov geeft de bal voor. Daar is Guţuleac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carpuşin bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpuşin schiet op doel. Fihman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 1:1

22e minuut.
Baibus kopt de bal weg. Bulimaga met een sublieme pass. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin draait met de bal, schiet en ... Fihman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 2:1

37e minuut.
Miciu is nu in balbezit. Caşnicov onderschept slim de pass. Caşnicov speelt de bal door. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Fihman trapt de bal weg. Tucanov met een sublieme pass. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 2:2

40e minuut.
Guţuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin begaat een overtreding. Guţuleac raakt geblesseerd tijdens het duel. Guţuleac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Belalî rent richting de bal. Sîtnic verovert de bal door een tackle van achteren. Sîtnic draait met de bal, schiet en ... Baiciurin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 53%, FC Aluatu 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Tanatari - FC Aluatu 2:2

52e minuut.
Daar is Cegodari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cegodari passt de bal met de wreef. Belalî bereikt de bal nog maar net als eerste. Sîtnic verovert de bal door een tackle van achteren. Sîtnic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Cegodari passt de bal zonder na te denken. Guţuleac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulimaga. Bulimaga krijgt een gele kaart. Guţuleac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guţuleac met een snel genomen vrije trap. Sîtnic is nu in balbezit. Sîtnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 2:3

57e minuut.
Baibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Baibus geeft de bal voor. Onoveţchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Sîtnic de bal. Sîtnic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Caşnicov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miciu rent richting de bal. Miciu geeft een hoge lob. Caşnicov rent richting de bal. Caşnicov geeft een lange en hoge pass. Fihman bokst de bal weg. Carpuşin rent richting de bal. Carpuşin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tucanov heeft problemen om de bal te vangen. Cegodari is nu in balbezit. Tucanov verovert de bal door een tackle van achteren. Tucanov draait met de bal, schiet en ... Baiciurin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 2:4

77e minuut.
Marin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Onoveţchi de bal onder controle te krijgen. Bulimaga speelt de bal door. Carpuşin is nu in balbezit. Carpuşin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Tanatari - FC Aluatu 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Tanatari 56%, FC Aluatu 44%.
Rapid Tanatari - FC Aluatu 3:4