Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ac133 milan Fc Tomsa
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


14e minuut.
Barlan onderschept slim de pass. Barlan speelt de bal door. Capustenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Capustenco schiet op doel. Chiţaev probeert de bal aan de voet te houden. Helbet bokst de bal weg.

19e minuut.
Boranciuc speelt de bal door. Gherşovici rent richting de bal. Gherşovici geeft de bal voor. Floia bereikt de bal nog maar net als eerste. Floia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ilevici passt de bal zonder na te denken. Capustenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlan rent richting de bal. Barlan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Culeac de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boh kan de bal niet met de borst controleren. Boranciuc is nu in balbezit. Boranciuc met een sublieme pass. Barlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ac133 milan - Fc Tomsa 1:0

42e minuut.
Floia is nu in balbezit. Boranciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Suvac verovert de bal door een tackle van achteren. Floia rent richting de bal. Floia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ac133 milan - Fc Tomsa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac133 milan 37%, Fc Tomsa 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ac133 milan - Fc Tomsa 1:1

54e minuut.
Haloroapă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexeenco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barlan is nu in balbezit. Barlan passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Boh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlan rent richting de bal. Barlan probeert naar een medespeler te passen. Capustenco rent richting de bal. Capustenco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ac133 milan - Fc Tomsa 2:1

69e minuut.
Barlan heeft problemen om de bal te vangen. Barlan speelt de bal door. Capustenco is nu in balbezit. Capustenco draait met de bal, schiet en ... Chiţaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ac133 milan - Fc Tomsa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ac133 milan 31%, Fc Tomsa 69%.
ac133 milan - Fc Tomsa 3:1