Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALAND Fc Tomsa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Digol speelt de bal door. Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică rent richting de bal. Linte verovert de bal door een tackle van achteren. Linte draait met de bal, schiet en ... Helbet bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Criuc met een harde bal richting middenveld. Cimocovschi kopt de bal weg. Romanică probeert de bal met de borst te controleren. Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Linte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALAND - Fc Tomsa 1:0

30e minuut.
Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanică bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol is nu in balbezit. Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Linte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bulancea neemt de hoekschop. Haloroapă kopt de bal weg. Klungelig pakt Suvac de bal. Malaniuc onderschept slim de pass. Malaniuc geeft de bal voor. Helbet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Climov geeft een lange en hoge pass. Curcubăţ is nu in balbezit. Gherşovici schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gherşovici is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALAND 47%, Fc Tomsa 53%.
KALAND - Fc Tomsa 1:0

75e minuut.
Pavlicenco geeft een hoge lob. Linte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romanică. Linte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Malaniuc neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Helbet bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALAND 48%, Fc Tomsa 52%.
KALAND - Fc Tomsa 1:0