Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALAND Vilia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Bîzga speelt de bal door. Marciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciuc met een sublieme pass. Bondalac rent richting de bal. Bondalac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bondalac rent richting de bal. Danalachi rent richting de bal. Bondalac rent richting de bal. Danalachi is nu in balbezit. Danalachi draait met de bal, schiet en ... Ghitnic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bîzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol onderschept slim de pass. Digol passt de bal zonder na te denken. Linte is nu in balbezit. Linte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cimocovschi probeert naar een medespeler te passen. Curcubăţ rent richting de bal. Curcubăţ met een sublieme pass. Linte rent richting de bal. Linte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALAND 68%, Vilia 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALAND - Vilia 0:0

52e minuut.
Povzner heeft problemen om de bal te vangen. Digol rent richting de bal. Linte bereikt de bal nog maar net als eerste. Digol rent richting de bal. Digol draait met de bal, schiet en ... Capcelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Curcubăţ is nu in balbezit. Curcubăţ passt de bal in één keer door. Pîslă rent richting de bal. Linte rent richting de bal. Linte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Doeltrap. Criuc trapt de bal weg. Bîzga kopt de bal weg. Danalachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Danalachi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALAND 60%, Vilia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KALAND - Vilia 0:0