Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ciyondev Ajax Littor
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fonlon kopt de bal weg. Honi rent richting de bal. Etori legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Etori krijgt een gele kaart. Honi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Honi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Jua rent richting de bal. Jua geeft de bal voor. Pokossi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Honi rent richting de bal. Honi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ciyondev - Ajax Littor 0:1

10e minuut.
Jua is nu in balbezit. Honi onderschept slim de pass. Honi probeert naar een medespeler te passen. Fonlon rent richting de bal. Fonlon schiet op doel. Efoulou bokst de bal weg.

18e minuut.
Kamga verovert de bal door een tackle van achteren. Kamga passt de bal zonder na te denken. Pokossi is nu in balbezit. Honi bereikt de bal nog maar net als eerste. Honi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Takam rent richting de bal. Takam passt de bal met de wreef. Abah met een sublieme pass. Enanga is nu in balbezit. Enanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ciyondev - Ajax Littor 1:1

24e minuut.
Kamga met de inworp. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jua begaat een overtreding. Jua krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Zame verovert de bal door een tackle van achteren. Zame geeft een hoge lob. Kukulu kopt de bal weg. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciyondev 78%, Ajax Littor 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ciyondev - Ajax Littor 1:1

54e minuut.
Honi rent richting de bal. Honi probeert naar een medespeler te passen. Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon haalt uit met een fantastische trap. Efoulou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciyondev - Ajax Littor 1:2

67e minuut.
Nsana geeft een hoge lob. Pokossi controleert de bal met de borst. Honi rent richting de bal. Honi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ciyondev - Ajax Littor 1:3

83e minuut.
Abah rent richting de bal. Zame bereikt de bal nog maar net als eerste. Zame met een sublieme pass. Enanga rent richting de bal. Enanga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciyondev 59%, Ajax Littor 41%.
ciyondev - Ajax Littor 1:3