Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NIC Ajax Littor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


17e minuut.
Zame speelt de bal door. Honi bereikt de bal nog maar net als eerste. Honi probeert naar een medespeler te passen. Fonlon is nu in balbezit. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NIC - Ajax Littor 0:1

21e minuut.
Boundka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abomo onderschept slim de pass. Abomo speelt de bal door. M`Bela is nu in balbezit. M`Bela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kamga onderschept slim de pass. Kamga geeft een lange en hoge pass. Olomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Honi onderschept slim de pass. Honi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Eto`o bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto`o geeft een lange en hoge pass. M`Bela rent richting de bal. M`Bela schiet op doel. Fameni probeert de bal aan de voet te houden. Etamé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Olomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honi is nu in balbezit. Honi passt de bal in één keer door. Fonlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NIC 54%, Ajax Littor 46%.
FC NIC - Ajax Littor 0:1

51e minuut.
Zame is nu in balbezit. Abomo onderschept slim de pass. Abomo probeert naar een medespeler te passen. M`Bela rent richting de bal. M`Bela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Zame heeft problemen om de bal te vangen. Zame met een sublieme pass. N`Jila is nu in balbezit. M`Bela is nu in balbezit. M`Bela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NIC 45%, Ajax Littor 55%.
FC NIC - Ajax Littor 0:1