Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aveugles Éperviers cotonsport fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Moute speelt de bal door. Bouba is nu in balbezit. Bouba passt de bal in één keer door. Ateke rent richting de bal. Ateke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
N`Kong met een snelle inworp. Jouabe is nu in balbezit. Bouba begaat een overtreding. Bouba krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Jouabe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Betala zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bona kopt de bal weg. N`Kong rent richting de bal. N`Kong haalt uit met een fantastische trap. Eta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
N`Kong bereikt de bal nog maar net als eerste. Makadji is nu in balbezit. N`Kong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. N`Kong krijgt een gele kaart. Makadji is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makadji met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mouellé de bal. Ateke rent richting de bal. Ateke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
N`Kong geeft een hoge lob. Bona is nu in balbezit. Bona met een sublieme pass. N`Kong is nu in balbezit. N`Kong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveugles Éperviers 56%, cotonsport fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveugles Éperviers - cotonsport fc 0:0

60e minuut.
Betala met een sublieme pass. N`Kong rent richting de bal. N`Kong geeft een hoge lob. N`Guewa kopt de bal weg. Moungue heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mamoun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eyebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateke onderschept slim de pass. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Essengue passt de bal in één keer door. Obama met een sublieme pass. Ateke is nu in balbezit. Bouba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aveugles Éperviers 55%, cotonsport fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aveugles Éperviers - cotonsport fc 0:0