Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc turfan ciyondev
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Jua rent richting de bal. Abunaw begaat een overtreding. Jua raakt geblesseerd tijdens het duel. Jua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Enanga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Jua passt de bal zonder na te denken. Pokossi is nu in balbezit. Zame tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zame krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Daar is Enoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yémy is nu in balbezit. Noah onderschept slim de pass. Noah draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Enoka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc turfan - ciyondev 1:0

10e minuut.
Zame verovert de bal door een tackle van achteren. Zame speelt de bal door. Assembe probeert naar een medespeler te passen. Noah is nu in balbezit. Noah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Meva`a geeft een lange en hoge pass. Inworp. Takam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abah rent richting de bal. Abah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Assembe rent richting de bal. Assembe geeft een hoge lob. Kukulu geeft de bal voor. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Enoka geeft de bal voor. Abah rent richting de bal. Abah met een sublieme pass. Enanga rent richting de bal. Enanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc turfan - ciyondev 1:1

37e minuut.
Jua bereikt de bal nog maar net als eerste. Abunaw is nu in balbezit. Jua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jua krijgt een gele kaart. Abunaw raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Abunaw kan niet meer verder spelen. Midjam komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Jua geeft de bal voor. Inworp. Assembe met een snelle inworp. Zame is nu in balbezit. Zame probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Etori bereikt de bal nog maar net als eerste. Baoro onderschept slim de pass. Baoro geeft een lange en hoge pass. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah schiet op doel. Efoulou bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc turfan 44%, ciyondev 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc turfan - ciyondev 1:1

49e minuut.
Zame is nu in balbezit. Zame draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yémy de bal onder controle te krijgen. Noah bereikt de bal nog maar net als eerste. Noah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Midjam onderschept slim de pass. Midjam passt de bal zonder na te denken. Noah is nu in balbezit. Noah draait met de bal, schiet en ... Enoka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc turfan - ciyondev 2:1

73e minuut.
Midjam probeert naar een medespeler te passen. Yémy rent richting de bal. Yémy geeft de bal voor. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Enanga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc turfan - ciyondev 2:2

86e minuut.
Momo rent richting de bal. Abah onderschept slim de pass. Abah passt de bal met de wreef. Enanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Enanga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc turfan 31%, ciyondev 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc turfan - ciyondev 2:2