Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting FC Pythons Heureux Marabouts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Omogu is nu in balbezit. Omogu passt de bal met de wreef. Makadji rent richting de bal. Tchandjeu onderschept slim de pass. Tchandjeu haalt uit met een fantastische trap. N`Gilad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 0:1

13e minuut.
Tchandjeu verovert de bal door een tackle van achteren. Makadji is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tchandjeu. Tchandjeu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Matongo probeert naar een medespeler te passen. Zoalande heeft problemen om de bal te vangen. Zoalande geeft een lange en hoge pass. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:1

21e minuut.
Bikoue rent richting de bal. Matongo met een sublieme pass. Makadji heeft problemen om de bal te vangen. Tchandjeu is nu in balbezit. Tchandjeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:2

25e minuut.
Djonkep geeft een lange en hoge pass. Tchandjeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue rent richting de bal. Tchandjeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchandjeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:3

30e minuut.
Epende bereikt de bal nog maar net als eerste. Oumaraini probeert naar een medespeler te passen. Djonkep bereikt de bal nog maar net als eerste. Omogu is nu in balbezit. Omogu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bikoue heeft problemen om de bal te vangen. Bikoue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:4

32e minuut.
Tcheuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue onderschept slim de pass. Tchandjeu is nu in balbezit. Tchandjeu draait met de bal, schiet en ... Baoro probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Noah rent richting de bal. Noah speelt de bal door. Tcheuko heeft problemen om de bal te vangen. Tchandjeu rent richting de bal. Tchandjeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting FC Pythons 71%, Heureux Marabouts 29%.
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting FC Pythons 62%, Heureux Marabouts 38%.
Sporting FC Pythons - Heureux Marabouts 1:4