Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fgz des tenebres Mancheser United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
N`Dehu geeft de bal voor. Inworp. N`Gambi met een snelle inworp. Dem is nu in balbezit. Dem draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nyobé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Meillon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
fgz des tenebres - Mancheser United 0:1

3e minuut.
Nyobé trapt de bal weg. Lam controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van N`Gambi. N`Gambi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Lam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moudoh is nu in balbezit. Moudoh probeert naar een medespeler te passen. N`Tieche bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Tieche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fgz des tenebres - Mancheser United 1:1

16e minuut.
Dibango rent richting de bal. N`Djitap is nu in balbezit. N`Djitap met een sublieme pass. Klungelig pakt Dibango de bal. Dibango geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Dem bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinju onderschept slim de pass. Sinju speelt de bal door. M`Bia rent richting de bal. M`Bia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fgz des tenebres - Mancheser United 2:1

43e minuut.
Tignyemb kopt de bal weg. N`Gambi is nu in balbezit. N`Gambi met een sublieme pass. Dem is nu in balbezit. Dem draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fgz des tenebres - Mancheser United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fgz des tenebres 43%, Mancheser United 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fgz des tenebres - Mancheser United 2:2

51e minuut.
Mokake bereikt de bal nog maar net als eerste. Moudoh rent richting de bal. Moudoh met een sublieme pass. M`Bia bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bahoya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lam onderschept slim de pass. Lam met een sublieme pass. M`Bia bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toudjani de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Tignyemb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tignyemb passt de bal zonder na te denken. Inoni rent richting de bal. Inoni geeft een hoge lob. Dibango kopt de bal weg. Bahoya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fgz des tenebres 47%, Mancheser United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fgz des tenebres - Mancheser United 2:2