Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heureux Marabouts fgz des tenebres
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Noah met een snelle inworp. Sinju met een sublieme pass. Djoumbi met een sublieme pass. M`Bia bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia haalt uit met een fantastische trap. M`Bete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tesso is nu in balbezit. N`Tieche verovert de bal door een tackle van achteren. N`Tieche probeert naar een medespeler te passen. M`Bia is nu in balbezit. M`Bia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Marabouts - fgz des tenebres 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Marabouts 66%, fgz des tenebres 34%.
Heureux Marabouts - fgz des tenebres 0:1

59e minuut.
N`Tieche passt de bal zonder na te denken. Djoumbi rent richting de bal. Djoumbi met een sublieme pass. M`Bia is nu in balbezit. M`Bia draait met de bal, schiet en ... M`Bete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam passt de bal zonder na te denken. Djoumbi speelt de bal door. M`Bia bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
M`Bia passt de bal in één keer door. Dibango is nu in balbezit. Dibango probeert naar een medespeler te passen. Djoumbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Djoumbi haalt uit met een fantastische trap. M`Bete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Marabouts 50%, fgz des tenebres 50%.
Heureux Marabouts - fgz des tenebres 0:1