Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenya under 21 guaje
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gacharia onderschept slim de pass. Gacharia passt de bal zonder na te denken. Barsosio is nu in balbezit. Masamba onderschept slim de pass. Masamba schiet op doel. Kimanthi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kibaki rent richting de bal. Kibaki geeft een hoge lob. Daar is Konchellah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kibaki is nu in balbezit. Kibaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kibaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kwach komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kaigwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaigwa geeft een lange en hoge pass. Lusweti kopt de bal weg. Oracho rent richting de bal. Oracho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lusweti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oracho de bal. Konchellah is nu in balbezit. Oracho is nu in balbezit. Oracho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kitutele rent richting de bal. Barsosio rent richting de bal. Barsosio geeft de bal voor. Kitutele geeft de bal voor. Gichonga probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
kenya under 21 - guaje 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenya under 21 42%, guaje 58%.
kenya under 21 - guaje 1:0

48e minuut.
Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi probeert naar een medespeler te passen. Kilonzo rent richting de bal. Oracho verovert de bal door een tackle van achteren. Oracho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ndururi is nu in balbezit. Oyuga is nu in balbezit. Korir bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir geeft een hoge lob. Kitutele kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Konchellah geeft een lange en hoge pass. Oracho rent richting de bal. Kilonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Konchellah schiet op doel. Chesire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kenya under 21 - guaje 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenya under 21 51%, guaje 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kenya under 21 - guaje 1:1