Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olimpia el original chicho y nina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Frutos heeft problemen om de bal te vangen. Quintana geeft de bal voor. Zanotti rent richting de bal. Zanotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo rent richting de bal. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ricardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Frutos passt de bal zonder na te denken. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zelaya. Sapena raakt geblesseerd tijdens het duel. Sapena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lezcano de bal. Zanotti is nu in balbezit. Zanotti draait met de bal, schiet en ... Pacheco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia el original - chicho y nina 0:1

21e minuut.
Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Sapena is nu in balbezit. Sapena met een sublieme pass. Orrego rent richting de bal. Orrego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Orrego rent richting de bal. Rioboo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orrego is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iturbe met een snel genomen vrije trap. Gomez heeft problemen om de bal te vangen. Orrego is nu in balbezit. Orrego draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zelaya verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sapena met een snelle inworp. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar draait met de bal, schiet en ... Viera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Sapena geeft de bal voor. Zanotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobadilla. Bobadilla krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Aranda onderschept slim de pass. Saldívar is nu in balbezit. Met opzet legt Aranda zijn tegenspeler op de grond. Aranda krijgt een gele kaart. Saldívar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Frutos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia el original 47%, chicho y nina 53%.
olimpia el original - chicho y nina 0:1

58e minuut.
Zelaya is nu in balbezit. Saldívar rent richting de bal. Saldívar passt de bal in één keer door. Orrego rent richting de bal. Orrego draait met de bal, schiet en ... Viera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Aranda rent richting de bal. Orrego onderschept slim de pass. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal met de wreef. Zanotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zanotti rent richting de bal. Bobadilla onderschept slim de pass. Ricardo rent richting de bal. Daar is Zanotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanotti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olimpia el original - chicho y nina 0:2

86e minuut.
Sapena probeert naar een medespeler te passen. Saldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldívar passt de bal in één keer door. Orrego is nu in balbezit. Orrego schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olimpia el original 35%, chicho y nina 65%.
olimpia el original - chicho y nina 0:2