Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
paraguari los tigre
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Canteros rent richting de bal. Canteros geeft een hoge lob. Jolay kopt de bal weg. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vargas Peña met een snelle inworp. Sapena rent richting de bal. Frutos onderschept slim de pass. Frutos geeft de bal voor. Villamayor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Neffa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernal met de inworp. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Arroyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyos passt de bal in één keer door. Fadul rent richting de bal. Fadul draait met de bal, schiet en ... Bordón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Jolay verovert de bal door een tackle van achteren. Jolay speelt de bal door. Villamayor is nu in balbezit. Villamayor haalt uit met een fantastische trap. Cabral maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Galaverna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguari - los tigre 0:1

37e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galaverna de bal onder controle te krijgen. Villamayor rent richting de bal. Villamayor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arroyos rent richting de bal. Arroyos met een sublieme pass. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadul schiet op doel. Bordón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paraguari - los tigre 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 62%, los tigre 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paraguari - los tigre 1:1

46e minuut.
Arroyos passt de bal in één keer door. Elizeche rent richting de bal. Elizeche probeert naar een medespeler te passen. Villamayor rent richting de bal. Villamayor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaverna onderschept slim de pass. Careaga verovert de bal door een tackle van achteren. Villamayor rent richting de bal. Villamayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
paraguari - los tigre 1:2

54e minuut.
Villamayor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Elizeche geeft de bal voor. Vargas Peña is nu in balbezit. Vargas Peña passt de bal met de wreef. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa draait met de bal, schiet en ... Cabral verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Careaga is nu in balbezit. Careaga haalt uit met een fantastische trap. Roa rent richting de bal. Roa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro geeft een hoge lob. Fadul bereikt de bal nog maar net als eerste. Neffa verovert de bal door een tackle van achteren. Neffa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yaluk geeft de bal voor. Klungelig pakt Trinidad de bal. Fadul is nu in balbezit. Fadul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
paraguari - los tigre 2:2

81e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roa de bal. Careaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Roa is nu in balbezit. Roa schiet op doel. Cabral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Careaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Galaverna zijn tegenspeler op de grond. Galaverna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: paraguari 60%, los tigre 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
paraguari - los tigre 2:2