Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los carmenses elregresodeungigante
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


16e minuut.
Jolay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gondra kopt de bal weg. Daar is Artagaveytia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jolay geeft een hoge lob. Chiriani is nu in balbezit. Chiriani geeft een hoge lob. Sapena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapena haalt uit met een fantastische trap. Nissen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Urbieta probeert de bal met de borst te controleren. Artagaveytia verovert de bal door een tackle van achteren. Artagaveytia probeert naar een medespeler te passen. Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondra onderschept slim de pass. Gondra speelt de bal door. Sapena rent richting de bal. Sapena schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sapena passt de bal in één keer door. Ratti is nu in balbezit. Ratti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colmán de bal onder controle te krijgen. Nissen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los carmenses - elregresodeungigante 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 60%, elregresodeungigante 40%.
los carmenses - elregresodeungigante 0:1

64e minuut.
Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piris maakt een afschuwelijke overtreding. Piris is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los carmenses 45%, elregresodeungigante 55%.
los carmenses - elregresodeungigante 0:1