Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc zeleno bijeli MobelS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Šekularac speelt de bal door. Drobnjak is nu in balbezit. Drobnjak geeft de bal voor. Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlatković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nikičić rent richting de bal. Nikičić geeft een lange en hoge pass. Čubrić kopt de bal weg. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zeleno bijeli 59%, MobelS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc zeleno bijeli - MobelS 0:0

58e minuut.
Raković probeert naar een medespeler te passen. Damjanac controleert de bal met de borst. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Ćubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc zeleno bijeli - MobelS 0:1

59e minuut.
Zubac kan de bal niet met de borst controleren. Stanjević rent richting de bal. Zubac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stanjević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Ćubić met een sublieme pass. Drobnjak kopt de bal weg. Drakulović rent richting de bal. Vlatković rent richting de bal. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Aleksandrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šekularac onderschept slim de pass. Šekularac passt de bal in één keer door. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pešić rent richting de bal. Pešić probeert naar een medespeler te passen. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobnjak rent richting de bal. Drobnjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc zeleno bijeli - MobelS 1:1

85e minuut.
Stanjević passt de bal in één keer door. Drakulović rent richting de bal. Vlatković onderschept slim de pass. Drobnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobnjak schiet op doel. Grozdić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Krstović met de inworp. Šekularac rent richting de bal. Šekularac speelt de bal door. Drobnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drobnjak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Krstović geeft de bal voor. Inworp. Nikičić met de inworp. Vuksanović is nu in balbezit. Vuksanović schiet op doel. Ćubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc zeleno bijeli 54%, MobelS 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc zeleno bijeli - MobelS 1:1