Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUFRA Banquiers Indomitables
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
De Cae met de inworp. Hoscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiroth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wiroth krijgt een gele kaart. Hoscheid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoscheid neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Banquiers Indomitables 0:1

4e minuut.
Kohl rent richting de bal. Blanchard begaat een overtreding. Kohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Breckler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Jacquet de bal. Werling is nu in balbezit. Werling haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lenners geeft de bal voor. Klungelig pakt Jacquet de bal. Braun is nu in balbezit. Jacquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jacquet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Goetzinger geeft een hoge lob. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo passt de bal zonder na te denken. Hoscheid heeft problemen om de bal te vangen. Hoscheid draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Blanchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanchard probeert naar een medespeler te passen. Wiroth speelt de bal door. Jacquet rent richting de bal. Jacquet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Blanchard rent richting de bal. Werling onderschept slim de pass. Blanchard begaat een overtreding. Werling raakt geblesseerd tijdens het duel. Breckler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jacquet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUFRA - Banquiers Indomitables 1:1

31e minuut.
Loes met een harde bal richting middenveld. Goetzinger is nu in balbezit. Wiroth begaat een overtreding. Wiroth krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl geeft een hoge lob. Baustert is nu in balbezit. Jacquet onderschept slim de pass. Jacquet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Banquiers Indomitables 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 53%, Banquiers Indomitables 47%.
DUFRA - Banquiers Indomitables 2:1

59e minuut.
Di Bartolomeo speelt de bal door. Daar is Fayot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunnewald is nu in balbezit. Hunnewald draait met de bal, schiet en ... Loes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUFRA - Banquiers Indomitables 2:2

71e minuut.
Hoscheid passt de bal met de wreef. De Cae rent richting de bal. De Cae passt de bal met de wreef. Daar is Hunnewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunnewald draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Braun speelt de bal door. Courtet geeft de bal voor. Di Bartolomeo kopt de bal weg. Hunnewald is nu in balbezit. Hunnewald haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Schneiders geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Cae met de inworp. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid haalt uit met een fantastische trap. Loes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DUFRA - Banquiers Indomitables 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUFRA 53%, Banquiers Indomitables 47%.
DUFRA - Banquiers Indomitables 2:3