Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jeunesse IS Réiden
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Borbiconi rent richting de bal. Borbiconi probeert naar een medespeler te passen. Buerg is nu in balbezit. Buerg draait met de bal, schiet en ... Wampach probeert de bal aan de voet te houden. Petry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Crapa geeft een hoge lob. Borbiconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard onderschept slim de pass. Renard haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pernin de bal onder controle te krijgen. Ruppert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Haagen is nu in balbezit. Drucker begaat een overtreding. Haagen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haagen met een snel genomen vrije trap. Bauer rent richting de bal. Bauer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 58%, IS Réiden 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jeunesse - IS Réiden 0:0

46e minuut.
Labate met een snelle inworp. Drucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Drucker passt de bal in één keer door. Borbiconi is nu in balbezit. Borbiconi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Bance passt de bal in één keer door. Bauer is nu in balbezit. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Pernin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard passt de bal in één keer door. Bauer is nu in balbezit. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jeunesse 53%, IS Réiden 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jeunesse - IS Réiden 0:0