Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Policiens Excellents El Rey
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Daar is Thoraval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thoraval met een sublieme pass. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerschen rent richting de bal. Kerschen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Eresch heeft problemen om de bal te vangen. Curridor is nu in balbezit. Curridor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petre draait met de bal, schiet en ... Kante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Thoraval is nu in balbezit. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. Huberty bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bernardy met een harde bal richting middenveld. Lentz kopt de bal weg. Huberty heeft problemen om de bal te vangen. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Excellents - El Rey 0:1

30e minuut.
Daar is Jackson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatinet met een sublieme pass. Thoraval bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberty onderschept slim de pass. Huberty schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gatinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatinet speelt de bal door. Félix is nu in balbezit. Kerschen onderschept slim de pass. Kerschen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Excellents 42%, El Rey 58%.
Policiens Excellents - El Rey 0:1

71e minuut.
Thoraval rent richting de bal. Huberty onderschept slim de pass. Huberty probeert naar een medespeler te passen. Kemp is nu in balbezit. Kemp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Policiens Excellents - El Rey 0:2

77e minuut.
Huberty passt de bal met de wreef. Lentz rent richting de bal. Lentz passt de bal zonder na te denken. Kemp rent richting de bal. Kemp draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Schaul is nu in balbezit. Schaul geeft de bal voor. De Cae kopt de bal weg. Keller rent richting de bal. Keller geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Policiens Excellents 50%, El Rey 50%.
Policiens Excellents - El Rey 0:2