Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banquiers Indomitables IS Réiden
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Crapa heeft problemen om de bal te vangen. Hunnewald onderschept slim de pass. Haagen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haagen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Bance probeert naar een medespeler te passen. Renard speelt de bal door. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel. Burlot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - IS Réiden 0:1

11e minuut.
Metzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard is nu in balbezit. Bance probeert naar een medespeler te passen. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - IS Réiden 0:2

22e minuut.
Goetzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Fromont rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haagen. Haagen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
De Cae passt de bal zonder na te denken. Wampach bereikt de bal nog maar net als eerste. Alliaume rent richting de bal. Hunnewald onderschept slim de pass. Hunnewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Micheli rent richting de bal. De Cae verovert de bal door een tackle van achteren. De Cae met een sublieme pass. Fromont probeert de bal met de borst te controleren. Fromont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - IS Réiden 1:2

41e minuut.
Goetzinger is nu in balbezit. Renard is nu in balbezit. Renard passt de bal zonder na te denken. Hunnewald is nu in balbezit. Hunnewald schiet op doel. Petry bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Bartolomeo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 46%, IS Réiden 54%.
Banquiers Indomitables - IS Réiden 1:2

51e minuut.
Daar is Fromont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alliaume verovert de bal door een tackle van achteren. Alliaume passt de bal zonder na te denken. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Micheli onderschept slim de pass. Micheli met een sublieme pass. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Blanchard de bal. Alliaume verovert de bal door een tackle van achteren. Alliaume passt de bal zonder na te denken. Bauer rent richting de bal. Bauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 63%, IS Réiden 37%.
Banquiers Indomitables - IS Réiden 1:2