Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Steinsel DUFRA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Benoît is nu in balbezit. Breckler verovert de bal door een tackle van achteren. Breckler passt de bal met de wreef. Bech heeft problemen om de bal te vangen. Bech haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kirch rent richting de bal. Wiroth verovert de bal door een tackle van achteren. Wiroth probeert naar een medespeler te passen. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Benoît speelt de bal door. Godchaux is nu in balbezit. Met opzet legt Wiroth zijn tegenspeler op de grond. Wiroth is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Lenners rent richting de bal. Lenners geeft de bal voor. Breckler met een sublieme pass. Jacquet is nu in balbezit. Jacquet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Steinsel - DUFRA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Steinsel 68%, DUFRA 32%.
CF Steinsel - DUFRA 0:1

58e minuut.
Benoît is nu in balbezit. Bech verovert de bal door een tackle van achteren. Bech passt de bal in één keer door. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lenners rent richting de bal. Godchaux begaat een overtreding. Lenners is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Breckler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wirion is nu in balbezit. Jacquet onderschept slim de pass. Jacquet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Steinsel 58%, DUFRA 42%.
CF Steinsel - DUFRA 0:1