Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banquiers Indomitables Narnia FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Besenius trapt de bal weg van het doel. Blanchard kopt de bal weg. Hunnewald is nu in balbezit. Hoscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - Narnia FC 1:0

22e minuut.
Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid speelt de bal door. Gira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoscheid is nu in balbezit. Hoscheid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bigard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigard passt de bal zonder na te denken. Cito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cito draait met de bal, schiet en ... Burlot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Di Bartolomeo rent richting de bal. Di Bartolomeo speelt de bal door. Hunnewald is nu in balbezit. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 54%, Narnia FC 46%.
Banquiers Indomitables - Narnia FC 1:0

49e minuut.
Rayal speelt de bal door. De Cae rent richting de bal. De Cae passt de bal met de wreef. Hoscheid rent richting de bal. Hoscheid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - Narnia FC 2:0

70e minuut.
Boeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Goetzinger rent richting de bal. Boeres maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Boeres naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Gira rent richting de bal. Gira passt de bal met de wreef. Cito bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigard is nu in balbezit. Bigard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banquiers Indomitables - Narnia FC 2:1

78e minuut.
Hoscheid raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fromont komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gira speelt de bal door. Rohmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cito. Rohmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rohmann kan niet meer verder spelen. Wasila komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banquiers Indomitables 52%, Narnia FC 48%.
Banquiers Indomitables - Narnia FC 2:1